KÉSZTERMÉKEK
Véglevágó, szabász asztal

 

VLA 539 véglevágó szett
VLA 539 véglevágó Szabászasztal

A véglevágó berendezés /CS VLA 003/ főként a könnyű, vékony szövetek, kötött, hurkolt kelmék, bélésanyagok, selymek stb. darabolására alkalmas. A berendezés két fő egységből: az emelő és vágóegységből áll. A kézi működtetésű emelőegység könnyen kezelhető, két emelési magasságban reteszeléssel rögzíthető.
A rögzítéshez a felfogató elemeket az adott asztal méretétől függően alakítjuk ki. A szövet vágását egy profilsínben kocsilapon mozgó körkéses szabászgép végzi, melyet egy hosszabbított karral tudunk az anyag vágása során mozgatni. A vágás indítása és megállítása a karban elhelyezett mikrokapcsoló segítségével automatikusan történik.
Kiegészítő egységek: A végtartó berendezés szabásra alkalmas anyagok letekercselésére szolgál. A végtartó rúd görgőkön forog, a forgás sebessége egy fékkel beállítható. A berendezés rögzítéséhez a felfogató elemeket az adott asztal méretétől függően alakíthatjuk ki. A végtartó berendezés fix /CS VLA 001/ és fordítható /CS VLA 004/ kivitelben készül. A fordítható végtartó függőleges tengely körül körbe forgatható, így lehetővé válik az anyagok váltott oldalon történő terítése.
A szabászasztal 2000 mm széles és 1000 mm hosszú, tetszőleges hosszban bővíthető moduláris elemekből készül. A asztallap zártszelvény vázra van rögzítve.
Egyedi igények szerinti méretekben is készülnek szabászasztalok.

Működtető feszültség

240 V

Teljesítmény felvétel

130 W

Vágókés átmérő

100 mm

Körkés vágási sebessége

2.4 m/s

Maximális terítékmagasság

300 mm


Vissza a Késztermékek oldalra